Horoscop


Vezi toate zodiile
Aprilie 2020
LuMaMiJoViDu
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
†23
24
25
26
27
28
29
30
 
Curs Valutar
 
CodCotatieVariatie
 USD0.0000 0
 EURO0.0000 0.0000
 AUR0.0000 0.0000
Vezi toate valutele
Convertor valutar
Cautare
 
Cuvant cheie
Categorie
Imagine
Banc
  13721171
Un macelar vede intrand in magazinul sau un caine cu o bancnota de $10 si un bilet pe care scria: "10 antricoate de miel, va rog".
Amuzat, ia banii, pune antricoatele intr-o punga in gura cainelui, si inchide repede magazinul. Il urmareste pe caine si vede cum opreste la culoarea verde a semaforului, se asigura in ambele sensuri si traverseaza in statia de autobuz. Cainele verifica lista cu orarul si se aseaza pe banca. Cand autobuzul apare, se uita sa verifice numarul autobuzului, apoi se urca. Macelarul il urmeaza perplex.
Dupa un timp, cainele se aseaza in fata, se pune pe labele din spate si apasa butonul "stop", iar macelarul il urmeaza afara. Cainele alearga pana in fata unei case si lasa punga la intrare. Se intoarce pe alee, mai face o cursa si latra catre usa. Si latra, si latra... Niciun raspuns din spatele uşii. Atunci sare pe perete, alearga in jurul gradinii, se bate cu capul de geam, sare si asteapta din nou la usa. Un tip masiv iese injurand si bombanind cainele. Macelarul incepe sa strige la tip: "Ce dracului faci? Cainele asta e un geniu!" Stapanul ii raspunde:"Geniu, pe dracu... Este a doua oara saptamana asta cand isi uita cheia!"

Vezi toate bancurile
Sondaj
 
Cum ati aflat de grozav.ro?

un prieten
alt site
folosind un motor de cautare
intamplator
Mail
 
Autentificare
Cont:
Parola:
Creaza cont
Facebook
 
Horoscop

GEMENI (21 MAI - 21 IUN)

Relatiile cu prietenii au de suferit din cauza principiilor pe care le sustineti cu incapatanare. Va sfatuim sa va intrebati daca nu cumva cei din jur au dreptate.

Prietenii va ajuta sa treceti mai usor peste o deziluzie sentimentala.


 Caracteristici generale
Caracteristica generala:semn pozitiv, masculin
Element definitoriu:Aer
Calitate definitorie:semn Mutabil (flexibilitate)
Planeta guvernatoare:Mercur
Culorile zodiei:albastru, galben
Pietre pretioase:agata, acvamarin
Metale caracteristice:mercur
Ziua favorabila:miercuri
Calitati:excelente capacitati de comunicare, agilitate mentala, capacitate de a învata rapid
Dorinte:comunicare
Defecte:superficialitate, bârfa, exprimare neglijenta cu care poate jigni, utilizarea cuvintelor pentru a dezinforma sau a induce în eroare
Compatibilitate profesionala:Pesti
Compatibilitatea cea mai buna:Balanta, Varsator
Compatibilitatea cea mai redusa:Fecioara, Sagetator, Pesti
Compatibilitatea emotionala:Fecioara
Compatibilitatea financiara:Rac
Compatibilitatea pentru casatorie/parteneriate:Sagetator
Compatibilitatea pentru proiecte de creatie:Balanta
Personalitate:Nativul Gemeni este sensibil, energic, comunicativ, iubeste schimbarile; este sociabil, dar adesea indecis. Un nativ Gemeni este mobil, se adapteaza usor, este curios, interesat de multe lucruri, este mediatorul înnascut. Este sociabil si cauta permanent latura vesela a vietii. Bunatatea, talentul diplomatic si negustoresc si usurinta în exprimare îi permit sa abordeze cu succes multe domenii. Nativului Gemeni i se poate reprosa orice în afara faptului ca ar fi plicticos. Activ si creativ, el cauta fascinantul si neobisnuitul.
Daca interesele de moment sunt prea puternice, atunci nativul Gemeni se orienteaza dupa cum bate vântul. Un nativ din Gemeni fuge dupa doi iepuri si îsi schimba comportamentul în functie de starea de spirit. Din acest motiv, e nehotarât si instabil, nu e întotdeauna ordonat si statornic în viata. Defectele cele mai frecvente ale nativului din zodia Gemeni sunt agitatia, lipsa concentrarii si infidelitatea, motivate de temperamentul sanguin.
Sanatate: La nativul din zodia Gemeni, sunt sensibili nervii, bratele, mâinile, întregul aparat locomotor si organele respiratorii.Internet
Basic
Divertisment
Info Financiar
Download programe
Video