Horoscop


Vezi toate zodiile
Aprilie 2020
LuMaMiJoViDu
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
†23
24
25
26
27
28
29
30
 
Curs Valutar
 
CodCotatieVariatie
 USD0.0000 0
 EURO0.0000 0.0000
 AUR0.0000 0.0000
Vezi toate valutele
Convertor valutar
Cautare
 
Cuvant cheie
Categorie
Imagine
Banc
  13721176
Întâmplarea a făcut să îi completez unei bunicuțe actele pentru intrarea în SUA, așa că știam cât avea viză de ședere. Mare mi-a fost mirarea când, la nici o lună după ce o livrasem în lumea liberă, o văd din nou în avion. Curioasă din fire, o întreb: „De ce-ați venit așa de repede?“.
Atât i-a trebuit. Parcă era Niagara oprită temporar și acum, stârnită, s-a dezlănțuit. Mă rog, s-a dezlănțuit cât îi permitea blajina ei ardelenească: „Apăi, eu oi mers acolo cu tăte bunurile să le dau lor, fetii și dumnealui americanul, ginerile meu. Și-apăi eu stăteam mai mult în casă, că d-apăi îi greu cu limba și voiam să fac eu tăt. Și tot ziceam la ginerili meu, dumnealui, americanul, «lasă, maică, că fak io!». Și el tot îmbufnat era spre mine. D-apăi, păcatele mele, că eu voiam doar să ajut. Și el tăt o încruntare. Și într-o zi o întreb pe fie-mea de ce-i așa de morocănos bărbată-su și atunci ea mi-o zis ce e în limba lor ce voiam eu să ajut, că fak io. Și mi-o fo’ așa rușine, domnișorică, că n-oi mai putut ste acolo de ce-o gândi dumnealui, americanul, de mine, femeie bătrână și cu frica lui Dumnezău“.

Vezi toate bancurile
Sondaj
 
Cum ati aflat de grozav.ro?

un prieten
alt site
folosind un motor de cautare
intamplator
Mail
 
Autentificare
Cont:
Parola:
Creaza cont
Facebook
 
Horoscop

TAUR (21 APR - 20 MAI)

Aveti succes pe plan sentimental si in societate. Dupa-amiaza, primiti vesti bune, din cauza carora va schimbati programul.

Este o zi buna pentru planuri de viitor, in legatura cu o afacere.

Va sfatuim sa tineti cont de intuitie.


 Caracteristici generale
Caracteristica generala:semn negativ, feminin
Element definitoriu:Pamnt
Calitate definitorie:semn Fix (stabilitate)
Planeta guvernatoare:Venus
Culorile zodiei:galben, galben-portocaliu, nuante de huma
Pietre pretioase:coral, smarald
Metale caracteristice:cupru
Ziua favorabila:vineri
Calitati:loialitate, tenacitate, stabilitate, rabdare
Dorinte:bunastare materiala, confort
Defecte:ncapatnare, tendinta de a deveni prea posesiv si materialist
Compatibilitate profesionala:Varsator
Compatibilitatea cea mai buna:Fecioara, Capricorn
Compatibilitatea cea mai redusa:Leu, Scorpion, Varsator
Compatibilitatea emotionala:Leu
Compatibilitatea financiara:Gemeni
Compatibilitatea pentru casatorie/parteneriate:Scorpion
Compatibilitatea pentru proiecte de creatie:Fecioara
Personalitate:Un Taur autentic gndeste si actioneaza conform realitatii. El si cunoaste limitele, iubeste ordinea, este obiectiv, nu amesteca obligatiile cu distractia, este rabdator, rezistent, practic, iubeste muzica si arta si mai ales placerea. Este adeptul naturaletei, al lipsei de complicatii. Este inimos, sociabil si are simtul umorului. Schimbarile nu-i stau n fire. Are nevoie de siguranta. Gndurile si sentimentele lui sunt ghidate de ideea de proprietate, chiar daca este vorba despre cea a partenerului. Daca Soarele este prost aspectat n horoscop, nativul Taur poate fi dominat de dorinta de comoditate si de placeri, dar si de ncapatnare, gelozie.
Nativul din zodia Taur poate fi dur, unilateral si inflexibil, de neclintit din prejudecatile lui, imobil spiritual. Comportamentul Taurului depinde foarte mult de starea sa de spirit, fapt care nu face dect sa-l traga n jos. Stapnirea instinctelor poate deveni o problema. Perseverent si ferm, iubeste luxul si siguranta. Este un prieten credincios si un dusman nenduplecat.
Sanatate:n cazul nativului Taur, sunt sensibile gtul, esofagul, partea superioara a aparatului respirator. Digestia poate fi proasta.Internet
Basic
Divertisment
Info Financiar
Download programe
Video